Individualios jojimo treniruotės

Paslauga - Individualios jojimo treniruotės

Individualios jojimo treniruotės – tai išskirtinė galimybė patobulinti jojimo įgūdžius, pagilinti žinias, iš arčiau pažvelgti į savo klaidas ir jas ištaisyti. Individualios jojimo pamokos geriausiai tinka žmonėms, mėgstantiems ramybę, buvimą vienam su žirgu ar norintiems sustiprinti tam tikrus įgūdžius, pagilinti žinias konkrečioje srityje. Individualus jojimas taip pat suteikia galimybę geriau pasimokyti iš savo klaidų, suvokti žirgo elgseną ir tobulėti, kadangi visas trenerio dėmesys sutelktas į jus. Jojimas vienam yra labiau pritaikytas ir subalansuotas jojimo įgūdžių lavinimui. Įvairūs aliūrai – žingsniavimas žirgu, jojimas risčia, zovadavimas (jojimas šuoliais) – šokimas per kliūtis ir kitos užduotys parenkami pagal raitelio pasirengimą ir žirgo galimybes. Treniruojami įvairaus amžiaus bei pasirengimo raiteliai, taip pat nė karto nejoję. Treniruotės trukmė: 45 min. ir ilgiau. Su savimi rekomenduojame atsivežti jojimui patogias kelnes ir, jei turite, jojimo šalmą.

Dėl išsamesnės informacijos ir paslaugos užsakymo prašome susisiekti.

Paslaugos kaina

Jums taip pat gali patikti kitos paslaugos: