Vasaros stovykla su žirgais

Vasaros stovykla su žirgais – tai nepakeičiama galimybė jaunimui pabūti su žirgais ilgiau, susirasti naujų draugų, linksmai išsidūkti ir puikiai praleisti laiką. Žirgai suteikia ramybės, pasitikėjimo savimi, tvirtumo, laisvės pajautimą, su jais linksma, smagu, tad jaunuoliams linksmybės ir gera nuotaika čia garantuotos. Jojimo stovykla padės ne tik pajausti tikrą gyvenimą Lietuvos kaime, bet ir pagilinti žinias apie žirgus, jų priežiūrą, sportą ir istoriją. Vaikų stovykla, jaunimo stovykla, kaimo stovykla… Visa tai – jojimo vasaros stovykla „Juodajame Klajūne“.

Dienos metu tiek vaikams, tiek paaugliams veiklos tikrai netrūks – jaunieji raiteliai susipažins su žirgais ir jojimu; kas per kliūtį šoks, o kas ir žirgelį maudys… Visi draugiškai važinėsimės karieta, taip pat bus daugybė įdomių žaidimų, užduočių bei estafečių. Atėjus vakarui, atsipalaidavimas prie kepsninės ir ant žarijų kepta mėsytė bus puikus poilsis po dienos linksmybių.

Vasaros stovykla tarp žirgų apima šias paslaugas:

Dalyviai galės miegoti įkurtame kempinge (turėti palapinę ir miegmaišį) arba ant šieno (turėti miegmaišį).

Vasaros stovyklos trukmė gali kisti nuo savaitgalio iki dviejų savaičių.

Artimiausia stovykla (informacija nuolatos atnaujinama):

Stovykla organizuojama Planuojama trukmė Maksimalus dalyvių skaičius Liko vietų Kaina
2017 m. vasara Dvi naktys
(penkt. – sekm.)
10 10 72 EUR

Registracija bus galima likus 3 mėnesiams iki stovyklos pradžios.

Visa informacija apie vasaros stovyklą skelbiama šiame puslapyje.
Jei kyla papildomų klausimų arba norite registruotis, prašome susisiekti.

Jums taip pat gali patikti kitos paslaugos: